Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Боєць з Коломийщини Степан Лінецький отримав “Золотий тризуб” від Головнокомандувача ЗСУ

оєць з Коломийщини Степан Лінецький отримав "Золотий тризуб" від Головнокомандувача ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-полковник Олександр Сирський, нагородив захисника з села Тулова Степана Лінецького медаллю від Міністерства оборони України “Золотий тризуб”.

Повідомляє Інформатор за даними на Івано-Франківського центру комплектування та соціальної підтримки.

Степан Лінецький народився на Прикарпатті в селі Тулова Коломийського району. Нині він – військовослужбовець 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Степан швидко зарекомендував себе компетентним фахівцем та заслужив авторитет та повагу серед побратимів. За час ведення російсько-української війни неодноразово проявляв сміливість та рішучість.

Навесні 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, проявив мужність та розумну ініціативу. На закріпленій за ним бойовій машині, під щільним вогнем противника, уміло маневруючи, Степан доставляв штурмові групи на визначену ділянку та здійснював евакуацію поранених військовослужбовців.

За особисту мужність, захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, Степана Лінецького нагороджено відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «Золотий тризуб». Нагороду воїну вручив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору