Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На вул. Войнаровського в середмісті Коломиї ведуть дорожні роботи: рух перекрито

На вул. Войнаровського в середмісті Коломиї ведуть дорожні роботи: рух перекрито

По вулиці Войнаровського, що у центральній частині Коломиї, перекрито рух транспорту зі сторони вул. Винниченка через ремонтні роботи дорожнього покриття.

Повідомляє Інформатор.

На вул. Войнаровського вже неодноразово утворювалися провалля. Комунальники щоразу засипали щебенем, але надокучливі ями з’являлися знову. Тим часом ще влітку минулого року йшла мова про те, що цю вулицю мають заасфальтувати, адже вона веде до одного з найбільших навчальних закладів Коломиї – ліцею №1 та розвантажує одну з головних вулиць міста – Івана Мазепи.

Ймовірно, вул. Войнаровського незабаром буде мати зовсім інший вигляд. Як бачимо, проїжджу частину розширили. За словами місцевих мешканців, на вулиці мають постелити асфальт так, щоб тут могли розминатися дві автівки. Попередньо, так планують  зробити і на сусідній вул. Іваничука, вниз попри ліцей №1.

Наразі працівники КП “Полігон Екологія” проводять підготовчі роботи та підсипають дорогу, тож рух вул. Войнаровського перекрито.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору