Інформатор Коломия

ВЛАДА

Більше бруківки: на Шевченківському озері знову кладуть плитку, цього разу за 1,3 млн грн

Більше бруківки: на Шевченківському озері знову кладуть плитку, цього разу за 1,3 млн грн

Витрати на облаштування Шевченківського озера в Коломиї тільки за 2023 рік сягнули 15,7 млн грн. Цьогоріч чекаємо на продовження чистки водойми, а нове брукування уже у розпалі.

Інформатор підбив підсумки витрат на Шевченківське озеро і територію довкола.

Капітальний ремонт пішохідних доріжок біля озера в парку ім. Т. Шевченка у 2023 році обійшовся міському бюджету в 5 млн 891 тис грн. Ще 5,1 млн вартувало облаштування проїзду до озера (тротуари і паркувальна кишеня). Чистка водойми вартувала 4,6 млн грн.

Коломияни ж у зв’язку з війною апелювали до влади міста, аби відкласти такі справи на мирний час і зосередитися на допомозі військовим. У прямому ефірі місцевого телебачення ведуча зазначила, що таке питання все частіше звучить у суспільстві, та на це Богдан Станіславський сказав:

“Нехай звучить”, – оце й усе, що відповів голова Коломийської громади Богдан Станіславський.

У квітні ж 2024 року управління комунального господарство закупило без електронних торгів брукування доріжок в парку ім. Шевченка у косівського підприємця Назарія Думітрака, який балотувався в депутати Косівської ради від партії “Свобода”. Вартість нової партії викладеної бруківки 1 338 595 грн.

Роботи уже розпочали.

Цікаво, що доріжки на озері , вартістю 5,9 млн грн робив цей самий косівський партійний діяч. А ще у цього ж підприємця минулого року Коломия закуповувала матеріали для облаштування доріжки біля мостика у міському парку, вартість бруку та поребриків сягнула понад 95 тис грн (230 м² плитки і 164  поребрики). А багатомільйонну закупівлю брукування доріжок на кладовищах сіл Коломийської громади відмінили, розбивши на 5 дрібніших закупівель. Переможцем по цій закупівлі був також Назарій Думітрак.

Брукування доріжок у парку Шевченка триває

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору