Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Довгожителька з Коломиї Стефанія Хом’як святкує 100-річний ювілей

Довгожителька з Коломиї Стефанія Хом'як святкує 100-річний ювілей

100-річні ювілеї жителів Коломийщини чи навіть Прикарпаття – такі рідкісні, але водночас радісні свята. І сьогодні у нашій громаді маємо саме таку приємну подію – коломиянці Стефанії Хом’як виповнилося рівно 100 років.

Інформатор вітає ювілярку і бажає ще довгих років життя, аби разом святкувати відновлений мир в Україні.

Стефанія Миколаївна народилася 25 квітня 1924 року у місті Коломия в багатодітній сім’ї. Навчалася в Коломийській гімназії «Сестер Уршулянок», а згодом закінчила Чернівецький економічний технікум.

В кожного довгожителя є своя історія, нерідко – тужлива та важка. За своє життя пані Стефанії зазнала чимало випробувань, адже вона пройшла голодомори, лихоліття війни та важкі часи післявоєнної відбудови.

Після всіх випробувань долі Стефанія Миколаївна залишилась сильною духом людиною, сповненою оптимізму та щирості.

Вона вміє радіти життю, а невдачі сприймає лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю. А допомагають їй в цьому любляча донька і онука, якою Стефанія Миколаївна дуже пишається, адже вона здійснила її мрію і обрала дуже потрібну професію лікаря”, – пишуть на сторінці Управління соціальної політики Коломийської міської ради.

Інформатор приєднується до всіх привітань та бажає дочекатися нашої перемоги та прожити ще не один рік в доброму гуморі під мирним небом у колі люблячої родини.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору