Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під час ракетного обстрілу ворог атакував енергетичну інфраструктуру на Івано-Франківщині

Вчора, 26 квітня, росія розпочала чергову атаку по українських містах. Нещодавно зʼявилися офіційні коментарі від Міненерго.

Розповідає Інформатор.

Нагадуємо, близько 23:40 кореспонденти Суспільного повідомляли про вибухи на Прикарпатті, та жодної офіційної інформації від ОВА, яка підтвердила б «прильот» си роботу ППО не було.

Вранці, 27 квітня, міністр енергетики України підтвердив, що ворог вчергове атакував обʼєкти критичної інфраструктури в Україні.

«Зокрема, атаковані об’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській, Львівській областях. Є пошкодження обладнання. На одному з об’єктів поранено начальника зміни – енергетик отримав контузію. Наслідки атак уточнюються. Триває робота над їх ліквідацією», – розповів Галущенко.

Також коментар щодо обстрілу надали на сторінці ДТЕК:

«Ворог вкотре масово обстріляв енергетичні об’єкти України. Сьогодні вночі внаслідок атаки постраждало чотири теплоелектростанції ДТЕК. За попередньою інформацією, на жаль, є постраждалі. Надаємо всю необхідну допомогу. Серйозно пошкоджено обладнання підприємств. В ці хвилини енергетики намагаються ліквідовувати наслідки атаки. З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК були обстріляні понад 170 разів.»

Журналісти Інформатора сподіваються, що кожен з вас був у безпеці й продовжуватиме повідомляти про нові деталі терору від російських військ.

Дякуємо всім, хто оберігав і оберігає нашу країну!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору