Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Був нетверезий: деталі зіткнення мотоцикла з автівкою на Коломийщині

Був нетверезий: деталі зіткнення мотоцикла з автівкою на Коломийщині

Надвечір суботи у центрі села Велика Кам’янка Коломийського району мотоцикл врізався у легковий автомобіль “Opel”. Від удару водія двоколісного відкинула на кілька метрів, а сам мотоцикл перевернувся.

Інформатор дізнавався деталі у поліцейських.

ДТП сталося 27 квітня близько 18:15 по вул. Січових Стрільців в с. Велика Кам’янка. Правоохоронці встановили, що за кермом “Opel Vectra” був 21-річний мешканець Великої Кам’янки, а мотоциклом “”Lifan KPT 200 4V” кермував 54-річний коломиянин.

Водій легковика, виконуючи поворот ліворуч, не дав дорогу мотоциклу, який рухався у зустрічному напрямку прямо. В результаті відбулося зіткнення, внаслідок чого транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

На місці події поліцейськими складено план-схему ДТП, відібрано письмове пояснення у водія Опель доставлено до Коломийської ЦРЛ для проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння. Результат – позитивний.

Відносно порушника складено аж три протоколи про адміністративне правопорушення: за частиною 1 статті 130 КУпАП, ст. 124 КУпАП та винесено постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору