Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Потрійне комбо: ще одного горе-водія зупинили в Отинії

Потрійне комбо: ще одного горе-водія зупинили в Отинії

У неділю, 28 квітня, патрульні зупинили “Renault” і виявили у водія кілька серйозних порушень. Керманич був позбавлений права керування, ймовірно, їхав напідпитку та мав при собі наркотики.

Деталями від патрульної поліції ділиться Інформатор.

33-річного водія автомобіля Renault зупинили за порушення ПДР. Перевірячи документи, з’ясувалося, що водій позбавлений рішенням суду права керування транспортними засобами.

Крім того, керманич перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, та чоловік відмовився.

Також патрульні провели поверхневу перевірку особи відповідно до ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”. Відтак у чоловіка виявили невідому речовину, ймовірно, наркотичної дії.

На водія склали адміністративні матеріали за ст.130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою такого права) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясовуватиме походження ймовірних наркотиків.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору