Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

1 травня пообіді у селі Корнич під Коломиєю палав житловий будинок, майно вдалося врятувати тільки частково

1 травня пообід у селі Корнич палав житловий будинок, майно вдалося врятувати тільки частково

Близько 13:00 1 травня у селі Корнич на вул. Миколайчука розгорілася пожежа у житловому будинку. Пожежні витратили дві машини води, аби загасити полум’я, адже дах у будівлі – дерев’яний. Сильні пориви вітру тільки ускладнювали задачу нашим рятувальникам. 

Інформатор був на місці й ділиться попередньою інформацією.

Пожежні прибули на місце загоряння в лічені хвилини, витратили всю воду і поспішили на дозаправку. До слова, така пожежна машина вміщує 4 т води, тому заповнити резервуар водою швидко не вийде.

Попри те місцевий мешканець почав агресувати, втручатися в роботу рятувальників, сипати нецензурними словами. Потім перешкоджав роботі вогнеборців.

До слова, інші пожежні машини були на інших об’єктах, зокрема бригада рятувальників якраз у цей час гамувала пожежу сухостоїв біля Гвіздця. Саме тому Інформатор завжди наголошує, що безглузде ґаздування паліїв може не просто наробити шкоду людському здоров’ю, майну, критичній інфраструктурі, але й відволікає сили ДСНС від побутових пожеж та інших небезпек, де ризик для людей та їхнього майна досить високий.

Як тільки прибула машина з водою, рятувальники оперативно відновили роботи. Біля 14:10 вогонь таки вгамували. Люди у вогні не постраждали, частину майна власники винесли з дому. Причин займання наразі не називають.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

 

 

Нагору