Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї чоловік випав з вікна 9-типоверхівки. Деталі від поліції

У Коломиї чоловік випав з вікна 9-поверхівки. Деталі від поліції

Близько опівдня у житловому масиві Леонтовича чоловік чоловік середніх років випав з вікна своєї оселі. Йдеться про ту саму 9-типоверхівку, в котрій сталося дві трагедії  на початку цього року. Про це Інформатору повідомили очевидці.

У поліції прокоментували цей випадок.

За даними слідчо-оперативної групи, яка працювала на місці події, 1 травня чоловік 1980-го року народження випав з вікна власної оселі на 4-му поверсі близько 12:20. Він вижив і був доправлений до центральної лікарні. Проживає сам. Правоохоронці попередньо розглядають версію падіння внаслідок нещасного випадку.

Очевидці стверджують, що падіння чоловіка трапилось у будинку на вул. Леонтовича, 6. За дивним збігом обставин випадок стався в тому ж будинку, де на початку 2024 року викинулась з вікна старшокласниця, а за кілька днів з іншої оселі на 5 поверсі випала 30-річна жінка.

Нагадаємо, 12 січня 2024 року з вікна верхнього поверху дев’ятиповерхівки на вул. Леонтовича, 6 вистрибнула школярка, дівчинка не вижила.

А за два дні після трагедії з вікна 5 поверху тієї самої багатоповерхівки впала жінка 1993 року народження. Вона вижила, медики боролись за її життя, та . Жінку медики швидкої доправили до лікарні.

Деталі – у статті Знову спроба самогубства на вул. Леонтовича в Коломиї?

До слова у науці існує таке поняття, як синдром Вертера  – масова хвиля наслідуючих самогубств. Закликаємо бути уважними до своїх рідних, більше говорити одне з одним, реагувати на тривожні сигнали у поведінці – замкнутість, пригнічення, раптові зміни настрою. В разі виявлення таких ознак – зверніться до психолога.

Фото будинку на вул. Леонтовича, 6 ілюстративне (січень 2024 року)

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору