Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відбулася театралізована Хресна дорога. Фото

Емоційна театралізована Хресна дорога, на якій кожен міг побачити, які страждання переніс Ісус задля нашого спасіння, відбулася на площі перед Катедральним собором Преображення Христового у Коломиї сьогодні, 1 травня.

Інформатор зробив кілька світлин.

Завдяки майстерній грі акторів, вдалося відтворити події, які відбувались в останні години земного життя Ісуса Христа. Кожен присутній ніби став свідком Христових мук і мав можливість замислитися над Страстями Христовими. Така театралізована Хресна дорога зворушила чимало людей, в їх очах можна було побачити співчуття, смуток та жаль.

Актори-аматори, які взяли участь в театралізованому дійстві, – це коломийська молодь. Вони у такий незвичний і водночас вражаючий спосіб передали Страждання Христа і події, які відбувалися навколо Його смерті. Театралізована Хресна дорога відбулась за сприяння отців Коломийської єпархії УГКЦ.

Більшість присутніх сьогодні на Хресній дорозі – це учні та студенти. Виконавці ролей намагалися достукатись до сердець співучасників молитовного дійства. І їм це вдалось.

Пропонуємо переглянути фото з театралізованої Хресної дороги:

          

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору