Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чоловік, який випав з вікна багатоповерхівки у Коломиї, не вижив

Чоловік, який випав з вікна багатоповерхівки у Коломиї, не вижив

Вчора, 1 травня, в мікрорайоні Леонтовича трапилась трагедія – чоловік випав з вікна своєї квартири. Його госпіталізували, але в лікарні він помер.

Довідався Інформатор.

Як повідомлялося, 44-річний чоловік, який проживав сам, випав з вікна власної оселі на 4-му поверсі близько 12:20. Йдеться про той самий дев’ятиповерховий будинок, в якому вже сталося дві трагедії на початку цього року.

Чоловік вижив після падіння і був доправлений до центральної лікарні без свідомості. Через кілька годин він помер в медичному закладі.

Правоохоронці попередньо розглядають версію падіння внаслідок нещасного випадку.

За словами очевидців, падіння чоловіка трапилось у будинку на вул. Леонтовича, 6. За дивним збігом обставин випадок стався в тому ж будинку, де на початку 2024 року викинулась з вікна старшокласниця, а за кілька днів з іншої оселі на 5 поверсі випала 30-річна жінка.

До слова у науці існує таке поняття, як синдром Вертера  – масова хвиля наслідуючих самогубств. Закликаємо бути уважними до своїх рідних, більше говорити одне з одним, реагувати на тривожні сигнали у поведінці – замкнутість, пригнічення, раптові зміни настрою. В разі виявлення таких ознак – зверніться до психолога.

ФОТО БУДИНКУ НА ВУЛ. ЛЕОНТОВИЧА, 6 ІЛЮСТРАТИВНЕ (СІЧЕНЬ 2024 РОКУ)

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору