Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині поліція спіймала чоловіка, який вкрав велосипед у пенсіонера

На Коломийщині поліція спіймала чоловіка, який вкрав велосипед у пенсіонера

Крадіжка велосипеда сталася у Печеніжинській громаді. Двоколісний поцупили у 71-річного місцевого мешканця. Правоохоронці розшукали крадія.

Інформатор ділиться деталями від поліції Коломиї.

71-річний житель Печеніжинської ТГ повідомив, що невідома особа шляхом вільного доступу винесла велосипед, з подвірʼя який знаходився біля будинку знайомого.

Завдяки оперативним діям співробітників сектору реагування патрульної поліції та поліцейського офіцера громади Печеніжинської ТГ Коломийського районного відділу поліції, вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився раніше не судимий 48-річний місцевий мешканець. Речовий доказ правоохоронці вилучили.

Слідчі здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції просять жителів області не залишати без нагляду двоколісний транспорт у легкодоступних місцях. Пам’ятайте: навіть найміцніший трос не вбереже його від злочину.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору