Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Євдокія Мартинюк з Коломиї зустріла свою 101-шу весну

Євдокія Мартинюк з Коломиї зустріла свою 101-шу весну

Сьогодні, 3 травня, коломиянка Євдокія Мартинюк святкує свій 101-ий день народження. Проживши довге, але надзвичайно непросте життя, жінка продовжує дарувати добро оточуючим та закликає до цього кожного.

Інформатор вітає пані Євдокію і бажає ще довгих років життя, аби разом святкувати відновлений мир в Україні.

Євдокія Пилипівна народилася в селі Раковець на Городенківщині, де і пройшла її юність. З ранніх років працювала в колгоспі у рідному селі. Одружилась з вдівцем, у якого на руках була п’ятирічна донечка, для якої вона стала рідною мамою.

Всю свою трудову діяльність, а це 39 років, працювала на Коломийському консервному заводі. Чоловік пішов з життя у 2001 році, а невдовзі і донька. Але є любляча внучка, правнук, які сьогодні опікуються Євдокією Пилипівною.

Євдокія Пилипівна каже, що її секрет довголіття – це щира молитва та віра у Бога, любов до батьків і ближніх продовжує життя. Коломиянка закликає творити добро, адже воно завжди повертається сторицею!

За своє життя Євдокія Пилипівна стала свідком багатьох історичних подій, пройшла тяжкі роки другої світової війни, післявоєнну відбудову. На превеликий жаль, і сьогодні таку поважну ювілейну дату затьмарює війна. Але ми обов’язково переможемо, мир та злагода запанують на нашій землі!

Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття.

Інформатор приєднується до всіх привітань та бажає дочекатися нашої перемоги та прожити ще не один рік в доброму гуморі під мирним небом у колі люблячої родини.

Джерело: Управління соціальної політики Коломийської міської ради

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору