Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Час кіномана: що подивитися на Великодні свята | Добірка від Інформатора

Пасхальні свята – це період, коли вся родина збирається під одним дахом, аби поспілкуватися та провести час разом. Чудовим рішенням у ці дні стануть добрі сімейні фільми.

Інформатор зібрав для вас мультики та кінострічки на Великодню тематику.

Гоп (2011 ‧ Дитячий/Комедія)

Сюжет фільму розповідає про великоднього кролика на ім’я Хеппі. Він не хотів займатися сімейною справою, і, як його батьки, напередодні Великодня розносити дітлахам подарунки. Хеппі завжди мріяв стати барабанщиком і прославитися на весь світ. Якось герой втікає з рідного чарівного острова і вирушає до Голлівуду, щоб стати зіркою. Однак замість цього він потрапляє під машину Фреда. Тепер хлопець через те, що сталося, має тимчасово взяти на себе обов’язки Хеппі.

Кролик Петрик (2018 ‧ Дитячий/Комедія)

Сім’я вухатого героя давним-давно живе в тутешніх краях. Коли тут оселилися люди, стало трохи складніше добувати їжу, але кролики пристосувалися і крадуть у двоногих сусідів. Однак батько Пітера гине, потрапивши в пастку старого МакГрегора. Тепер його єдиний син стає главою сім’ї і починає піклуватися про близьких. Навіть художниця Бі часто заступається за кролика, рятуючи від недружнього МакГрегора, чий город так приваблює звірів.
Коли старий раптово помирає від інфаркту, його будинок переходить племіннику, який тільки що втратив роботу. На жаль, кроликів молодший МакГрегор теж не любить, і війна Пітера з сусідом розгорається з новою силою

Ной (2014 ‧ Фантастика/Пригоди)

Люди загрузли в гріхах. Для того, щоб очистити землю від скверни, гряде потоп. Тільки Ной разом зі своєю родиною отримує застереження і будує ковчег, здатний врятувати їх та представників тваринного і рослинного світу. Однак розгорнеться справжня драма, де і сам Ной в гонитві за виконуваними заповітами може зробити непоправне

Небеса реальні (2014 ‧ Трилер/Драма)

У невеличкому містечку батько 4-х річного сина змінює свої погляди на життя, коли дізнається від своєї дитини, яка щойно вийшла з тривалої коми, що він був в раю і наводить дуже переконливі докази, в які просто неможливо не повірити.

Країна Пасхи (2019 ‧ Дитячий)

Коли підступний лиходій Клайд накладає заклинання на великоднього кролика Бенні і відправляє його в країну святкових невдах, Санта Клаус і його вірний помічник олень Гаргафф відправляються в епічну подорож по Всесвіту і на південь.

Весела Пасха (1984 ‧ Комедія/Екшн)

Стефан Маржель успішний бізнесмен, у якого чудова дружина – красуня Софі. Чоловік трепетно ставиться до своєї дружини. Тільки Софі трохи ображається, що Стефан приділяє їй мало часу, адже він дуже зайнятий на роботі. Звичайно жінка не підозрювала про головний недолік свого чоловіка. Маржель продовжує залишатися закоренілим бабієм. При першій нагоді він знаходить чергову красуню і займається з нею пристрасною любов’ю. При цьому Стефан вже не такий молодий.

весела пасха

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору