Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як у Косові покарали матір за те, що син їздив на мотоциклі без прав

26 квітня у Косівському районному суді винесли постанову матері, син якої, не маючи посвідчення водія відповідної категорії, керував мотоциклом й потрапив у ДТП.

Деталі справи розповість Інформатор.

7 квітня 2024 року, близько 23:30, в с. Космач неповнолітній керував мотоциклом без посвідчення водія, в зв’язку із чим відносно його матері склали адмінпротокол за ч.2 ст.187 КУпАП (Порушення правил адміністративного нагляду)

На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в с. Космач відбулась ДТП за участі мотоцикла, де було 2 постраждалих. У письмовому поясненні матір зазначила, що близько місяця тому її неповнолітній син придбав собі мотоцикл, посвідчення водія він не отримував, в автошколі не навчався. Та на судове засідання обвинувачена не з’явилася.

Суд постановив визнати її винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу, що становить 1700 гривень. Крім того жінка сплатить 605 гривень судового збору.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору