Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

На Городенківщині в останню дорогу провели захисника Михайла Бойчука

Захисник Михайло Бойчук загинув 9 січня 2024 року під час наступальних дій ворога та артилерійського обстрілу, та вже вчора, 6 травня, мешканці Городенківської ТГ мали можливість назавжди попрощатися з захисником.

Інформатор щиро співчуває рідним, близьким та побратимам захисника.

Михайло родом з села Якубівка, він народився 30 січня 1968 року. Герой загинув 9 січня 2024 року в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, під час наступальних дій ворога та артилерійського обстрілу, в районі села Веселе Донецької області. До недавнього часу він вважався зниклим безвісти, та тепер тіло Героя вдалося повернути до рідного дому.

6 травня у Городенці попрощалися та провели в останню дорогу нашого захисника. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці “Всіх Воїнів” священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. Попрощатися з Михайшлом прийшли побратими, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди.

“Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Наш Захисник Михайло показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні.”, – діляться на сторінці громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору