Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Страшні знахідки у Тисі: з річки витягли тіла трьох потонулих чоловіків

Страшні знахідки у Тисі: з річки витягли тіла трьох потонулих чоловіків

Лише за один день, 6 травня, на Закарпатті у річці Тиса виявили тіла трьох потопельників. Серед них був молодий прикарпатець. Тіла дістали з річки неподалік від кордону з Румунією.

Пише Інформатор, посилаючись на ДПСУ.

Прикордонникам відділу “Яблунівка” Мукачівського загону спершу про страшну знахідку у воді стало відомо від місцевого рибалки. Прибувши на вказане місце, у ріці виявили тіло людини без ознак життя. Тоді викликали співробітників Нацполіції та ДСНС.

Потопельника дістали з води. Загиблим виявився 28-річний житель Івано-Франківщини.

Цього ж дня нижче за течією від кордону виявили тіла ще двох чоловіків. Один із них 20-річний житель Сумщини, особу іншого поки не встановлено.

Прикордонники вкотре закликають усіх охочих перепливати Тису не ризикувати своїм життям і здоров’ям! Попри зниження рівня води, річка, як і будь-яка інша невідома водойма, залишається небезпечною для її подолання, особливо у темний час доби, коли спраглі до незаконного збагачення злочинні елементи, пропонують своїм жертвам її перетнути.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору