Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломийська міська рада готова витрати з бюджету ще 200 000 грн на телевізійні послуги

Коломийська міська рада готова витрати з бюджету ще 200 000 грн на телевізійні послуги

На висвітлення діяльності Коломийської міської ради на телебаченні можуть витрати ще 200 тисяч гривень коштів платників податків. Відповідний тендер на ці послуги оприлюднили на початку травня, а проте у квітні міська рада вже заключала договір на такі послуги на суму майже 100 тис грн.

Детальніше про закупівлі розповість Інформатор.

2 травня Коломийська міська рада оголосила відкриті торги з особливостями на телевізійні послуги.

В описі до закупівлі йдеться, що послуги включають виготовлення та розповсюдження інформаційних матеріалів про Замовника (тобто Коломийську міську раду) на телебаченні у формі відеосюжетів та інформаційно-аналітичних програм, які висвітлюють діяльність органу місцевого самоврядування, включаючи інтерв’ю у записі та в прямому ефірі.

За піар на телебаченні протягом 8 місяців в ратуші готові віддати 200 000 гривень.

До слова, за перші два роки повномасштабного втручання Коломийська міська рада за висвітлення своєї діяльності на телебаченні  витратила понад пів мільйона гривень. Зазвичай в цих тендерах виграють одні і ті ж телеканали, які щороку отримують виплати з місцевого бюджету. Це телекомпанії “НТК” та “РАІ”.

А минулого місяця міська рада заключили ще один договір із ОТБ “Галичина”. За новини та ефіри на обласному телебаченню з бюджету Коломийської громади витратять 99 900 грн наших податків.

Витрати на піар влади за бюджетні кошти на 5 років читайте у статті: Скільки влада Коломиї витрачає на ЗМІ та промоцію

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору