Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поліція затримала двох франківців, які розповсюджували наркотики

Ввечері 8 травня поліція затримала у Івано-Франківську двох молодиків, які мали із собою щонайменше 120 пакетиків з наркотиками.

Повідомляє Інформатор за даними поліції.

Як зазначають правоохоронці, під час відпрацювання на одній з вулиць вони помітили групу підозрілих чоловіків, двоє молодиків віком 26 та 23 років. Під час поверхневого огляду поліція виявила близько 120 зіп-пакетів з кристалічною речовиною, схожою на PVP-солі, пластикові банки із наркотичними речовинами та ряд інших речових доказів. У мобільних телефонах правопорушників правоохоронці виявили Телеграм-бот, в якому були зафіксовані місця розташування «закладок». Оперативники знайшли схованки та вилучили «закладки» із забороненими речовинами.

У помешканнях молодиків поліція знайшла електронні ваги та наркотичні засоби.Обох зловмисників слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за скоєння кримінального правопорушення. а саме – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Наркоторговцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору