Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коли у Коломиї дороблять дорогу на вул. Кобилянської і скільки це коштує?

Коли у Коломиї дороблять дорогу на вул. Кобилянської і скільки це коштує?

Минулого року фірма “БМБУД” встелила перший шар асфальту на вул. Кобилянської. Ремонт затягнувся на все літо, адже кілька місяців роботи взагалі не проводилися. У зиму ця вулиця зайшла з одним шаром асфальту, без тротуарів і з відкритими стічними ямами. У квітні 2024-го управління комунального господарства уклало додаткову угоду щодо капремонту вул. Кобилянської. Чи вкладаються виконавці у графіки цьогоріч?

Знає Інформатор.

Нагадаємо, що вартість капітального ремонту вул. Кобилянської згідно договору сягає майже 6,95 млн грн. До морозів виконавці встигли тут демонтувати старий асфальт і пішохідні зони, бордюри, провести заміну системи водовідведення, вирівняти дорожній жолоб, встановити бордюри та постелити чорновий шар асфальту. У квітні ж виконавці знову взялися до роботи: почали з брукування тротуарів. Наразі бригада виклала плиткою невелику ділянку від бульвару Лесі Українки і до кортів.

А як мали б просуватися роботи згідно плану?

У березні-квітні на вул. Кобилянської мали відремонтувати окремі ділянки залізобетонних горловин колодязів, установити дощові решітки й відремонтувати проїзну частину мосту. У квітні травні виконавець повинен встигнути відремонтувати пішохідні доріжки, тротуари, заїзди і примикання, а також огородження мосту. А до 23 червня – заасфальтувати фінальним шаром проїзну частину.

Відтак у фірми “БМБУД” тиждень на завершення капремонту.

Більше – у графіку згідно зміни до договору капітального ремонту вул. Кобилянської (уклали 29 квітня 2024 року).

Скільки Також додамо, що нещодавно відбулась закупівля на послугу технагляду по капремонту вул. Кобилянської.

Ще 63 737 грн піде з бюджету Коломиї верховинській фірмі “Шляховик”, зареєстрованій понад 20 років тому в селі Рівня Верховинського району. Засновником підприємства, згідно даних платформи YouControl, є Павлюк Михайло Михайлович.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору