Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Дружина загиблого Героя з Коломийщини народила третю дитину: сина назвуть в честь батька

Дружина загиблого Героя з Коломийщини народила третю дитину: сина назвуть в честь батька

У Коломиї з пологового будинку зустрічали дружину та сина загиблого Героя Миколи Пасічинського з Отинійської громади. Хлопчика теж назвуть Микола – в честь батька та святого Миколая Чудотворця, адже малюк ще й народився на велике свято.

Пише Інформатор, посилаючись на допис Отинійської селищної ради.

Маленький Микола – третя дитина у сім’ї. Його батько Микола Пасічинський захищав Батьківщину з березня 2023 року, але героїчно загинув поблизу населеного пукту Синьківка, Купʼянського району Харківської області 29 листопада, так і не побачивши свого сина.

Хлопчик народився 9 травня – у день свята “Перенесення мощей святителя Миколая Чудотворця”, і буде названий на його честь і в честь загиблого батька Миколи.

Вчора біля Коломийського пологового будинку зібралося чимало людей, але зустріти дружину полеглого Героя з немовлям. Підтримати жінку прийшли родичі, друзі та представники Отинійської селищної ради.

В цей день звучало багато побажань, але найголовніше – це “щасливої долі новонародженому та переможного миру нашій рідній Україні!”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору