Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині підліток сяде до в’язниці за спробу зґвалтування 9-річної дівчинки

На Коломийщині підліток сяде до в'язниці за спробу зґвалтування 9-річної дівчинки

16-річний хлопець на польовій дорозі зустріч дівчинку, потягнув її у кущі, повалив на землю та намагався зґвалтувати. У суді підліток свою вину визнав та щиро розкаявся. Снятинський суд відправив неповнолітнього за ґрати на три роки.

Пише Інформатор, посилаючись на опублікований вирок.

Сталося це у жовтні 2023 року між селами Устя та Будилів Снятинської громади Коломийського району, а кримінальне провадження в залі суду в м. Снятин розглянули минулого тижня.

Як зазначається, неповнолітній, проходячи польовою дорогою, посеред дня зустрів дівчинку, яка йшла додому зі школи.

“Побачивши дитину та зрозумівши, що інших людей навколо немає, у нього виник умисел на задоволення своєї статевої пристрасті шляхом вступу з нею у статеві зносини, проти її волі”, – йдеться в матеріалах справи.

Потерпіла розповіла, що незнайомець з нею привітався, спитався її ім’я та де та проживає, після цього затягнув у кущі та спробував зґвалтувати. 9-річна школярка прийшла додому та все розповіла мамі і та заявила у поліцію.

Мама постраждалої дівчинки просила суд суворо не карати хлопця, бо він вчинив злочин ще неповнолітнім. Жінка вважає, що він зробив це несвідомо.

Снятинський районний суд визнав підлітка винним та призначив йому покарання нижче від найнижчої межі, передбаченої санкцією ч. 4ст. 152 КК України, а саме 3 роки позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору