Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Водій “семірки” збив дитину біля багатоповерхівки Івано-Франківська

Водій "сімірки" збив дитину біля багатоповерхівки Івано-Франківська

Увечері 15 травня водій на червоній ВАЗ 2107 вчинив наїзд на 10-річного хлопчика, що рухався прилеглою територією мікрорайону Івано-Франківська. Дитину доправили до лікарні.

Повідомляє Інформатор за даними поліції області.

Аварія трапилась 15 травня близько 20 години.

15 травня близько 20 години надійшло повідомлення на лінію «102» про дорожньо-транспортну пригоду в Івано-Франківську. На місце одразу була скерована слідчо-оперативна група Івано-Франківського РУП.

Правоохоронці встановили, що 20-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107», рухаючись прилеглою територією багатоповерхових будинків, що по вулиці Галицька, не оцінив дорожні обставини та вчинив наїзд на 10-річного велосипедиста.

“Малолітній рухався справа наліво відносно руху автомобіля. У результаті ДТП школяр отримав травми та доставлений до лікувального закладу. Водія перевірили на стан сп’яніння. За кермом був тверезий,” – зазначають правоохоронці.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття закликає водіїв бути відповідальними й неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму, дистанції, а також правил маневрування.

До теми: У Воскресінцях п’яний водій легковика збив велосипедиста

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору