Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Молодик з П’ядик жорстоко побив 53-річного чоловіка і покинув помирати

Молодик з П'ядик жорстоко побив 53-річного чоловіка і покинув помирати

53-річного мешканця села Ясінки П’ядицької громади знайшли без ознак життя біля проїжджої частини. З’ясувалося, що його побив 22-річний місцевий мешканець і покинув при дорозі, де той і помер.

Деталі від поліції публікує Інформатор.

Тіло чоловіка виявили вчора, 16 травня. Про це в поліцію повідомив лікар швидкої медичної допомоги. Мертвого 53-річного мешканця Ясінок виявили біля дороги. Видимих ознак насильницької смерті на тілі не виявлено.

Втім, після проведення судово-медичної експертизи виявилось, що чоловік помер від внутрішньої крововтрати.

Далі коломийські правоохоронці з’ясували, що загиблий мав конфлікт з 22-річним жителем П’ядиків і напередодні молодик умисно завдав йому декілька ударів ногою та руками в область тулуба та голови. Після цього нападник покинув місце події.

У результаті отриманих тілесних ушкоджень 53-річний чоловік упав на землю і через деякий час помер.

Молодик раніше не судимий. Поліцейські оперативно встановили його місце перебування та затримали у порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. В скоєному він зізнався.

Йому уже оголосили про підозру за ч. 2.ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Суд невдовзі обере запобіжний захід.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору