Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї проводять турнір з боксу для наймолодших спортсменів

У Коломиї проводять турнір з боксу для наймолодших спортсменів

У залі боксу ФСК “Локомотив” сьогодні відчувається справжній спортивний азарт та панує особлива атмосфера. Для боксерів-початківців організували перший в їхньому житті турнір. Та перед цим вони мали нагоду поспостерігали за яскравими двобоями вже досвідчених спортсменів.

Інформатор теж завітав на змагання.

18 травня у Коломиї проходить боксерський турнір, присвячений Дню захисту дітей. У ньому бере участь наймолодша категорія спортсменів – діти від 6 до 11 років. Вперше вийдуть на ринг найменші боксери з Івано-Франківська, Косова, Кутів та, звісно, Коломиї.

“Це їх перший старт, перші змагання, перші переживання, щоб вони відчули цей спортивний азарт, відчули як це виступати на рингу перед глядачами”, – каже тренер з боксу Ярослав Данилишин.

Перед початком турніру виступила збірна Івано-Франківської області з боксу серед юнаків 2011-2012 р.н. Саме вони 26 травня представлятимуть нашу область на чемпіонаті України. Так спортсмени-початківці змогли побачити спаринги досвідчених боксерів на справжньому рингу.

“Сьогодні організували спортивний захід для наймолодшої категорії спортсменів. Впродовж цілого року діти відвідували тренування з боксу, а тепер вони можуть спробувати свої сили на рингу. Такі змагання – це перші знайомства для маленьких боксерів, і звичайно тут вони можуть перебороти свої страхи і вийти на ринг, адже це буває не так просто. Ці діти – це мужні діти”,  – додає Володимир Колесник.

Дитячий турнір організували відділення боксу Коломийської КДЮСШ та працівники  ФСК “Локомотив”.

     

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору