Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Яскраві вуличні квіти, букети для коханих і трендові вазони у квітковій крамниці “Пташка”

Українські жінки вже здавно відчули тренд прикрашати свої домівки квітами. Вуличні вазони, виставлені на підвіконнях, терасах чи ганках, стають справжніми витворами мистецтва. У них розквітають не лише квіти, але й душа господині. Саме такі яскраві рослини для ваших композицій можна знайти у “Пташці”, що на вулиці Мазепи, 57.

Це не просто місце, де можна придбати квіти та вазони. Це справжній осередок краси та свіжості, де кожен знайде для себе щось особливе.

У “Пташці” ви зможете придбати:

  • Вуличні вазони, які додадуть яскравих фарб вашому подвір’ю або балкону.
  • Квіти в горщиках. Вони не тільки прикрасять ваш дім, але й створять затишну та свіжу атмосферу.
  • Зрізані квіти та букети – розкішні та стильні композиції для будь-якої події. Тут для вас створять букет, який ідеально підкреслить ваші почуття.
  • Трендові вазони. У крамниці “Пташка” вам допоможуть обрати рослину з асортименту трендових вазонів, що додадуть сучасного шарму вашому простору.
  • Елементи декору. Тут ви знайдете вази з скла, кераміки, кашпо та горщики в різних формах, розмірах та кольорах.

Також у “Пташці” вам неодмінно допоможуть у виборі рослини та розкажуть, як правильно за нею доглядати, тож крамниця підійде навіть для новачків, які лише почали пробувати себе у вуличному декоруванні квітами.

Магазин приваблює до себе вуличними квітами. Петунії та сульфінії – одні з найбільш поширених квітів для висаджування у висячі горщики. Вони вже здавна полюбилися коломийським квітникарям через оригінальну кольорову палітру та поєднанням декількох відтінків. У “Пташці” вони особливі, адже власники магазину вирощують розсаду самостійно, у теплицях, які знаходяться безпосередньо у нашій Писанковій.

Графік роботи крамниці:

Щодня з 10:00 до 19:00

Адреса: Коломия, вулиця Мазепи, 57

Тел: 097 638 90 05

Також у них діє безкоштовна доставка по місту. Більше ТУТ

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору