Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині водій “Mercedes” на смерть збив 14-річну дівчину

На Коломийщині водій "Mercedes" на смерть збив 14-річну дівчину

Смертельна ДТП сталася на вихідних між Заболотовом та селом Зібранівка. Під колеса автомобіля потрапила неповнолітня дівчина, яка вночі йшла краєм проїжджої частини. Пішохідка загинула на місці.

Деталі від поліції публікує Інформатор.

Водій автомобіля “Mercedes – Benz C220” збив 14-річну дівчину близько опівночі між населеними пунктами Заболотів та Зібранівка.

З’ясувалося, що за кермом авто був 21-річний мешканець с. Зібранівка. Рухаючись неосвітленою ділянкою дороги, водій не оцінив дорожні обставини, не обрав безпечної швидкості руху та вчинив наїзд на 14-річного пішохода.

Неповнолітня мешканка с. Рожнева Поля, Заболотівської територіальної громади, була в темному одязі та рухалась правим краєм проїзної частини дороги в попутному напрямі. У результаті ДТП підліток загинула на місці.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору