Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Коломиї на вічний спочинок провели Героя Сергія Костюка

У Коломиї на вічний спочинок провели Героя Сергія Костюка

І знову тужлива мелодія карильйону пронеслася середмістям Коломиї, сповістивши, що громада прощається із вірним сином своєї землі Сергієм Костюком, який поклав життя за свободу українського народу. 20 травня коломияни на колінах проводжали полеглого Героя в останню дорогу.

Інформатор висловлює співчуття рідним, близьким, побратимам та всім, хто знав захисника.

Коломиянин Сергій Костюк народився 23 листопада 1980 року. Навчався в Коломиї в школі №5, після випуску поступив в 14 училище. Далі пішов служити в армію, а після закінчення служби займався бізнесом.

Сергій був призваний у Збройні сили України 17 лютого 2024 року. Служив у 93-й окремій моторизованій бригаді «Холодний яр» на посаді стрільця. Він віддано захищав Україну і загинув за неї. Свій останній бій Сергій прийняв 14 травня в селі Кліщіївка Донецької області.

Сьогодні, 20 травня, коломияни зібралися біля церкви священномученика Йосафата, щоб провести Героя в останню путь, віддати шану захиснику та подякувати за його подвиг, який він звершив до кінця. Рідні, близькі, отці, представники влади, ті, хто знав воїна, та прості перехожі спільно помолилися за упокій душі Сергія Костюка. Після панахиди за загиблим чисельна колона скорботною ходою вирушила через центр міста до Церкви святого архистратига Михаїла.

Поховали Героя на Алеї Слави у Коломиї.

У воїна залишилися батьки, дідусь, сестра, племінники, рідні. Не вистачить сліз, аби оплакати горе кожної втрати…

         

Вічна пам’ять нашому захиснику!

Нагору