Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Поляниці чоловік обікрав жінку, але далеко не втік

У Поляниці чоловік обікрав жінку, але далеко не втік

Грабіжник вночі увірвався до орендованої кімнати, коли там спала прикарпатка, і поцупив її особисті речі. За кілька годин яремчанські поліцейські затримали нападника. Він ховався у закинутому приміщенні неподалік місця злочину.

Пише Інформатор, посилаючись на дані поліції області.

Пограбування сталося минулих вихідних в селі Поляниця. Потерпіла розповіла поліцейським, що незнайомий їй чоловік забіг до кімнати та викрав жіночу сумку, де були особисті речі та гроші.

Зловмисник довго переховуватися не зміг, адже поліцейські розшукали його за лічені години у закинутому приміщенні, неподалік вчинення злочину. Йдеться про 38-річного уродженця Закарпатської області.

Поліцейські затримали чоловіка. У нього знайшли викрадені речі потерпілої та вилучили їх.

Його перевіряють на причетність до інших злочинів. Затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за ряд майнових злочинів на території інших областей.

Фігуранта затримали у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Дії затриманого слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Невдовзі затриманому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору