Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Режисер Володимир Мула з Городенки виграв премію “Еммі” за серіал про ФК “Шахтар”

Режисер Володимир Мула з Городенки виграв премію “Еммі” за серіал про ФК "Шахтар"

Уродженець Городенки Володимир Мула разом із британським режисером та продюсером Алексом Ґейлом зняли серіал “Football must go on”. За цю роботу він отримав премію “Еммі” — телевізійний аналог “Оскара”.

Про це Володимир Мула повідомив на своїй сторінці у соцмережі, передає Інформатор.

4-серійна телевізійна саґа “Football Must Go On” одержала перемогу у номінації “Документальний серіал”. Церемонія нагородження премією Sports Emmy Awards відбулася у Нью-Йорку 21 травня.

“Мамо, я виграв International Emmy Awards. Ця нагорода для всієї України”, – пише кінорежисер з Коломийщини.

Як відомо, у серпні 2022 року британець Алекс Ґейла запросив Володимира Мула долучитися до створення міжнародного документального проєкту «Football Must Go On» у якості другого режисера. Стрічка розповідає про життя футбольного клубу “Шахтар” у сезоні Ліги Чемпіонів УЄФА 2022-2023 крізь призму війни в Україні. Прем’єра серіалу відбулася 12 вересня 2023 року на платформі “Paramount +”.

Цей фільм випередив інших чотирьох номінантів: серіал про автоперегони Formula 1: Drive to Survive (Netflix), серіал про бейсбол Hard Knocks (HBO), реаліті-шоу про реслінг Monster Factory (Apple TV) та серіал про американський футбол Quarterback (Netflix).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору