Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї в День Героїв вшанували пам’ять загиблих воїнів

У Коломиї в День Героїв вшанували пам'ять загиблих воїнів

Сьогодні, 23 травня, Коломия і вся Україна відзначає День Героїв. Це свято всіх тих, хто боровся чи бореться за незалежність і свободу нашої держави. Біля пам’ятних знаків загиблим Героям України на стометрівці в Коломиї відправили панахиду та нагадали про важливість боротьби за волю, національну гідність та патріотизм.

Інформатор відвідав даний захід.

День Героїв відзначається щорічно 23 травня. Це не лише нагода вшанувати Героїв всіх поколінь та епох, а й сучасних борців за свободу, які просто зараз ризикують своїм життям, захищаючи нашу Батьківщину. Це день, коли ми пам’ятаємо про кожного Героя, який зробив свій внесок у боротьбу з ворогом, наближаючи нашу Перемогу.

У Коломиї відзначення Дня Героїв розпочали зі спільного виконання гімну України. Далі відбулася панахида, яку очолило численне духовенство Коломийської єпархії УГКЦ та ПЦУ. Владики звернулися до всіх присутніх та вкотре нагадали, що гідність та свобода для українців є головними цінностями, і сьогодні ми маємо бути згуртованими, проявляти любов до ближнього, рідної країни та бути гідними громадянами своєї держави.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору