Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Мишині розпочинають ремонт дороги

У Мишині розпочинають ремонт дороги

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області передислоковує техніку для ліквідації деформацій та аварійної ямковості на ділянці автодороги Р-24 в селі Мишин Коломийського району.

Пише Інформатор, посилаючись на допис дорожньої служби.

Як зазначається, ремонт дорожнього покриття біля села Мишин здійснюватимуть гарячим асфальтобетоном локальними картами і пневмо-струменевим методом. До слова, частково дорогу в Мишині ремонтувала фірма “ПБС” у вересні минулого року. Проїжджа частина там мала значні нерівності.

Дорожники повідомляють, що за результатами планового обстеження доріг державного значення області із загальної протяжності 1257 км уражено ямковістю 182,1 км. Станом на 22 травня роботи проведено на 29 053 м² доріг Н-09 Мукачево — Львів, Н-10 Стрий — Мамалига, Н-18 Івано-Франківськ — Тернопіль, які не були відремонтовані в попередні роки.

У 2024 році Служба відновлення і розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області буде працювати над недопущенням передчасних руйнувань, підтримання нормального технічного стану штучних споруд та підвищення рівня безпеки на автомобільних дорогах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору