Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

29 травня до Коломиї прибуде скорботний кортеж загиблого на фронті футболіста Ігоря Стахіва

29 травня до Коломиї прибуде скорботний кортеж загиблого на фронті футболіста Ігоря Стахіва

Коломия втратила відважного воїна, а футбольна спільнота – футболіста-чемпіона. 26 травня від снайперської кулі ворога загинув коломиянин, колишній гравець відомих українських футбольних клубів Ігор Стахів. Сьогодні, 29 травня, Герой проїде останню дорогу додому.

Із сумом сповіщає Інформатор.

Ігор Стахів був професіональним українським футболістом. Розпочав ігрову кар’єру в аматорській команді «Сільмаш» з Коломиї у 1986 році. Через п’ять років дебютував в івано-франківському “Прикарпатті”, в складі якого провів 5-ть сезонів і за підсумком сезону 1992/93 разом з цією командою став чемпіоном Першої ліги України. Ігор Стахів був гравцем команд вищої української ліги. Він також виступав за такі клуби як Кремінь (Кременчук), Бердичів, Покуття, Хутровик (Тисмениця), Техно-Центр, Зірка (Кропивницький), Торпедо (Запоріжжя), Лукор, Тепловик та Карпати з Яремче таа ветеранську коломийську команду «Сільмаш».

Коломиянин пішов на війну добровольцем, ніс службу у 15-му мобільному прикордонному загоні «Сталевий кордон». Загинув внаслідок важного поранення 26 травня на Сумщині. На сторінці “Ветерани футболу Прикарпаття” зазначається, що воїн загинув від снайперської кулі.

Сьогодні, 29 травня, орієнтовно о 15:00 відбудеться зустріч скорботного кортежу з тілом Героя при в’їзді в місто зі сторони Чернівців. Далі кортеж попрямує до церкви священномученика Йосафата. Там о 17:00 розпочнеться парастас.

Похорон відбудеться 30 травня о 10:00 в церкві священномученика Йосафата. Поховають воїна на Алеї Слави.
29 та 30 травня – у громаді дні жалоби.

Вічна пам’ять Ігорю Стахіву…

Нагору