Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Через нову шахрайську схему мешканка Коломийщини втратила 205 тис грн

Через нову шахрайську схему мешканка Коломийщини втратила 205 тис грн

В аферистів з’явилася нова схема по виманюванню коштів в довірливих українців. Вони надсилають людям повідомлення нібито від відомих осіб, запевняючи, що з-за кордону до них прямує посилка. В таку шахрайську схему потрапила і жінка з Коломийщини.

Деталями від поліції ділиться Інформатор.

Днями мешканці Коломийщини у Телеграмі написала невідома особа, про те, що до неї прямує посилка із-за кордону. Але щоб її отримати потрібно було вказати електронну пошту, що жінка і зробила.

Після цього їй протягом декількох днів приходили повідомлення про рух посилки, на зразок “пакунок надійшов до митниці, необхідно сплатити мито” тощо, що і ввело жінку в оману.

Довірлива прикарпатка за неіснуючу посилку кількома транзакціями перерахувала загалом 205 тисяч гривень на рахунок афериста. А коли таки не отримала омріяного пакунка, зрозуміла, що потрапила у пастку шахраїв.

Слідчі дану подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють осіб зловмисників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору