Коломия До сайту

Суд посадив на довічне мешканця Косівщини, який зґвалтував та вбив 9-річну племінницю

У червні минулого року Прикарпаття облетіла моторошна звістка – у Кутах знайшли тіло 9-річної дівчинки. З’ясувалося, що дитину зґвалтував, а потім задушив дядько. За це нелюд сидітиме у в’язниці до кінця своїх днів.

Деталі від прокуратури публікує Інформатор.

В ході судового розгляду прокурор надав беззаперечні докази на підтвердження вини жителя Косівського району та орієнтував суд на призначення йому найсуворішого покарання.

Нагадуємо, 18 червня 2023 року на Прикарпатті оголосили в розшук 9-річну Богданюк Вероніку Петрівну. Згодом її знайшли мертвою біля ріки Черемош на території селища Кути. Після цього поліція затримала дядька дівчинки за підозрою у скоєному злочині.

Прокурори довели, що він жорстоко познущався над малолітньою дівчинкою та позбавив її життя.

Того дня дитина вийшла з дому до сестри, а слідом за нею попрямував 34-річний родич, який гостював у її батька. Дорогою чоловік, користуючись тим, що вона його добре знає та довіряє, запропонував скоротити шлях.

Він заманив дитину у заліснену ділянку неподалік річки, а там змусив її роздягнутися, побив, зґвалтував та задушив.

Вже ввечері правоохоронці виявили тіло дитини, а через кілька годин встановили та затримали підозрюваного.

На вирок чоловік очікував під вартою. Мешканця Косівщини засуджено до довічного позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com