Коломия До сайту

У Городенці на Алеї Героїв розмістили QR-коди, за якими можна дізнатися історії полеглих воїнів

На Алеї Героїв у центрі Городенки тепер є QR-коди, які можна відсканувати, аби дізнатися більше про Героїв, які віддали життя за свободу та незалежність українського народу. QR-коди вже встановлені на багатьох світлинах загиблих захисників.

Дізнався Інформатор з допису Городенківської громади.

Тепер кожен охочий може дізнатися більше про того чи іншого Героя з Городенківщини. Кожен QR-код зберігає короткий відео-сюжет із історією життя та фотографіями полеглих захисників. Наразі на Алеї Героїв уже встановлено 32 коди, а невдовзі аналогічний QR-код встановлять біля кожної світлини (за згоди родини Героя).

“Герої не вмирають, а живуть доти, доки ми їх пам’ятаємо! Робимо все для того, щоби пам’ять про наших полеглих Захисників була вічною!” – йдеться в дописі.

Зазначається, що QR-коди виготовляються на замовлення Городенківської міської ради громадською організацією «Спогади крізь віки».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com