Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Як змінити номер телефону і не втратити друзів

Сьогодні майже кожна доросла людина користується мобільним телефоном. Зробивши лише один дзвінок, ми можемо легко підтримувати зв’язок з рідними чи друзями, вирішити питання по роботі чи зв’язатися з різними службами. Втім, інколи з’являються різні причини або ж просто бажання змінити номер телефону. І тоді виникає питання, як це зробити і чи не “загублять” вас важливі вам люди.

Як поміняти номер телефону

Якщо ви цікавитеся зміною номеру телефону, потрібно поцікавитися умовами вашого поточного оператора мобільного зв’язку. Деякі з них дозволяють змінювати мобільний номер онлайн, а дехто може просити зв’язатися з ними напряму, тобто через телефонний дзвінок чи онлайн-чат.

Оператор мобільного зв’язку переважно запитують причину зміни номера. Це пов’язано з тим, що людина може змінювати номер  через численні телемаркетингові чи небажані дзвінки та повідомлення. Операторам варто знати про будь-які проблеми, пов’язані з телефонним номером, адже вони можуть використовувати його в майбутньому. Краще повідомити вашому мобільному оператору справжню причину зміни номера, аби захистити когось іншого від надокучливих дзвінків.

Переважно зміна мобільного номеру є платною послугою. А ще деякі оператори мобільного зв’язку видають нову SIM-карту. Це також може залежати від причини зміни номера. Здебільшого для тих, хто користується SIM-карткою з передоплатою, це робиться легко, як і придбання нової SIM-картки.

Якщо ж ви остаточно вирішили змінити номер телефону, то можете обрати собі новий номер, який буде легко сприйматися і запам’ятовуватися. До прикладу, є можливість отримати гарний номер київстар, що дозволяє підібрати комбінацію цифр на власний смак. Зазвичай, він має символічне для його власника поєднання цифр. Такий номер може містити:

  • набір цифр із улюбленим числом
  • гарне закінчення, тобто чотири останні цифри
  • цифри особливої для вас дати
  • бути схожим до попереднього або іншого номера

Легкий або ж красивий номер телефону може бути різним, а саме:

  • із будь-яким поєднанням цифр, якщо такий номер ще не використовується:
  • із повторенням комбінації цифр або номер із дзеркальним відбиванням цифр: наприклад, +380 (67) 456 2233, +380 (67) 123 4 321);
  • коли підряд стоять три однакові цифри; номери, в яких цифри розташовані в порядку зростання чи спадання або номери, що складаються з 2-х чи 3-х унікальних цифр, які чергуються та/або повторюються: наприклад, +380 (67) 888 9 555, +380 (67) 9876543, +380 (67) 8988998);
  • коли чотири однакові цифри йдуть підряд: наприклад, +380 (67) 8885555, +380 (67) 677 4444, +380 (67) 123 4444).

Як повідомити інших про зміну номера

Сповістити рідних, друзів чи знайомих про зміну номера і передати своїм контактам новий номер телефону зазвичай можна двома способами:

  1. повідомити через СМС, тобто замовити розсилку
  2. або ж написати листа на електронну пошту, якщо вам необхідно передати новий номер клієнтам або партнерам.

Залежно від вашого поточного оператора мобільного зв’язку, також можна замовити двосторонній режим оповіщення. Тобто ви будете отримувати SMS щоразу, коли на ваш старий номер надходитиме дзвінок. Водночас всі абоненти отримають інформацію про ваш новий номер.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору