Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Літній помічник: як обрати кондиціонер і на що звернути увагу

Літній помічник: як обрати кондиціонер і на що звернути увагу

Коли вдома задуха, про нормальний відпочинок після спекотного дня можна забути. Найважче спеку переносять люди, що мають серцево-судинні, автоімунні захворювання, а ще – особи похилого віку і діти. Як наслідок – втрата апетиту, відчуття задухи, млявіcть, висипи на шкірі… Саме тому кондиціонер влітку – незамінний друг.

Які сьогодні є типи кондиціонерів – дізнавався Інформатор в інтернет-магазині Венком.

Які бувають кондиціонери?

  • настінні
  • касетні
  • канальні
  • стельові/на підлогу (універсальні).

Усі ці типи кондиціонерів знайдете в інтернет-магазині Венком https://vencon.ua/. А ще – витяжні вентилятори, котли, бойлери, рекуператори, сантехнічні товари, побутову техніку та ін.

Який кондиціонер зручний для квартири

Серед власників квартир популярними були і залишаються настінні кондиціонери. Вони не вимагають багато клопотів для встановлення, подальшого обслуговування, а крім того естетично виглядають у кімнаті.

Крім того можна взяти настінний кондиціонер, який працює не лише на охолодження, а й на обігрів. У міжсезоння це дозволить швидко підігріти повітря у вашій оселі. Пам’ятаєте холодні вересневі ранки й нічні заморозки у жовтні, березні-квітні? У такий час настінна спліт-система прожене геть ваші дрижаки.

3 важливі моменти при виборі кондиціонера

  1. Щоб підібрати кондиціонер для своєї квартири, врахуйте площу й форму кімнати. У описі кожної з моделей ви знайдете такі дані. У разі чого – консультант інтернет-магазину допоможе порадою.
  2. Небажано, щоб потік холодного чи теплого повітря був спрямований на ваше спальне місце або диван, робочий стіл, інші місця, де ви найчастіше перебуваєте в кімнаті з кондиціонуванням. Якщо ж уникнути цього неможливо, то вихід є: напрям потоку повітря можна змінити вручну або за допомогою пульта дистанційного керування: зафіксувати уверх\вниз, вліво\право, інші варіанти. Концентрований потік холоду від увімкненого кондиціонера найбільший на відстані 1,5-2 метрів від заслінок.
  3. Перед покупкою порадьтеся з майстром щодо місця монтажу нового кондиціонера: він підкаже, де встановити обнову найбільш доцільно, адже ззовні ще буде встановлено блок системи. Крім того ще є кілька технічних вимог. Словом, без спеціаліста – ніяк.

Якщо ж у вашій квартирі немає місця, де можна було б встановити настінний кондиціонер, то розгляньте інші варіанти.

До прикладу, мобільний кондиціонер. Його можна встановити на підлогу чи стійке підвищення. Він не лише позбавить від спеки, а дозволяє охолодити й інші приміщення вашої оселі. Треба тільки перенести.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору