Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Верховинщині чоловік посеред автошляху демонтував та викрав дорожній знак

17 лютого 2024 року на Верховинщині чоловік прийшов до автодороги в селі Устеріки й викрав знак «Дати дорогу».

Деталі справи розповідає Інформатор.

Як розповідається у матеріалах справи, 17 лютого, близько 22:20, обвинувачений прийшов до автодороги державного значення Р-62 сполученням Криворівня-Чернівці, де на узбіччі автодороги побачив встановлений ТОВ «ПБС» дорожній знак 2.1 «Дати дорогу» та металеву оцинковану трубу, до якої він закріплений.

Пересвідчившись, що за його діями ніхто не спостерігає, чоловік таємно викрав, шляхом демонтажу без підручних засобів, дорожній знак та металеву оцинковану трубу. Після вчинення крадіжки, обвинувачений  покинув місце події та розпорядився викраденим на власний розсуд. Таким чином ТОВ «ПБС» було завдано майнової шкоди на суму 3 111 гривень.

Свою вину у вчиненому чоловік визнав повністю. Він розповів, що перебуваючи біля автодороги в селі Устеріки Верховинського району, побачив дорожній знак, який демонтував та викрав. Це майно обвинувачений повернув поліції й просив його суворо не карати та не позбавляти волі.

ВИРОК

Суд вирішив визнати його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років. Та потім у суді прийняли рішення звільнити засудженого від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк 1 рік.

Головне фото ілюстративне, створене ШІ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору