Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Городенківщина зустрічатиме загиблого Героя Андрія Долинського

Городенківщина зустрічатиме загиблого Героя Андрія Долинського

Молодий захисник, стрілець-снайпер з Городенківщини Андрій Долинський два місяці вважався зниклим безвісти. Він загинув у бою за Україну на Донеччині. Сьогодні, 31 травня, загиблий воїн повертається на вічний спочинок до рідного краю.

Із сумом сповіщає Інформатор.

Солдат Андрій Долинський народився 5 грудня 1990 року в селі Чортовець, мешкав у місті Городенка. Військовий захищав свободу і незалежність українського народу на Донеччині, був стрільцем-снайпером. З 30 квітня 2024 року вважалося, що захисник пропав безвісти. 29 травня підтвердилася загибель. Мужньо виконуючи військовий обов’язок, Андрій востаннє вийшов на бойове завдання 30 квітня. Свій останній бій прийняв поблизу н.п.Терни Краматорського району Донецької області.

31 травня Герой назавжди повертається на Городенківщину.

Скорботний кортеж прямуватиме наступним маршрутом: о 12:15 – через села Незвисько, Воронів, Тишківці. О 13:00 в селі Чортовець відбудеться прощання з Героєм.

О 14:00 траурну колону з тілом Героя будуть зустрічати біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м.Городенка. Там священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду.

Мешканців цих старостинських округів просять вийти та гідно зустріти Героя!

Вічна пам’ять та слава воїну, який поклав життя, захищаючи рідну землю від російських загарбників.

Нагору