Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї на благодійному аукціоні для ЗСУ зібрали майже 1,5 млн грн

У Коломиї на благодійному аукціоні для ЗСУ зібрали майже 1,5 млн грн

Другий районний благодійний аукціон відбувся в Коломиї 30 травня під гаслом “Сильні, коли об’єднані”. Мета цього заходу дуже важлива – підтримати та допомогти наших воїнів. Відтак на аукціоні вдалося зібрати 1 мільйон 410 тисяч гривень.

Пише Інформатор, посилаючись на Коломийську РДА.

На торги було виставлено 33 цікавих, унікальних та різноманітних лоти. Це творчі роботи військовослужбовців, відомих митців Коломийської регіональної організації національної спілки художників України, народних умільців, майстрів, а також юних та талановитих дітей закладів освіти територіальних громад, обдарованої, студентської молоді Коломийщини.

Усього на аукціоні вдалося зібрати 1 410 000 гривень, які спрямують на підсилення воїнів ЗСУ.

Як пише голова ОДА, найбільшу суму, а саме 105 тисяч гривень, виторгували за український стяг з підписом Романа Дармограя, полковника ЗСУ, командира 10 ОГШБ «Едельвейс», Героя України.

Участь у торгах взяли військовослужбовці, голови територіальних громад, меценати, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники та працівники закладів охорони здоров’я, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Аукціон відбувся за ініціативи начальника Коломийської районної військової адміністрації та Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору