Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Свято радості: у Коломиї розпочали святкування Дня захисту дітей

До Міжнародного дня захисту дітей в Коломиї вже з’явилось декілька точок з розвагами для дітвори. Локація від Едельвейсів, робототехніки та віртуальної реальності, і навіть містечко професій – все це чекає на малечу сьогодні протягом дня. 

Розповідає  Інформатор.

Святкування розпочалось перформансом під назвою «Кожна дитина має право на життя та любов» від учасників народного аматорського театру сучасного танцю «Ерідан».  У дворику музею Гуцульщини та Покуття розташували містечко майстрів та професій, де можна приміряти бронежилет та шолом, навчитись збирати та розбирати автомат і спробувати себе на скелелазній стінці. Дана локація користується найбільшою популярністю серед дітей, адже організаторами є військові 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Не обійшлось і без мистецької локації, де хлопчики та дівчатка можуть відчути себе художниками.

На площі перед Народним домом можна придбати багато різних смаколиків, а також спробувати себе в ролі поліцейського, рятувальника або ж лікаря.

Організатори запрошують всіх охочих до містечка майстрів та Народного дому, щоб діти могли отримати позитивні емоції. Адже програма заходу триватиме до самого вечора.

Детальніше про план заходів в місті на 1 червня читайте ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору