Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Городенці в останню путь провели загиблого воїна Андрія Долинського

Військовослужбовець Андрій Долинський проживав у Городенці. Він проходив службу на посаді стрільця-снайпера й свій останній бій прийняв поблизу н.п.Терни Краматорського району Донецької області.

Інформатор щиро співчуває рідним, близьким та побратимам захисника.

З 30 квітня 2024 року вважалося, що Андрій пропав безвісти, та вчора, 31 травня, він назавжди повернувся у рідну Городенку. Сьогодні ж мешканці громади назавжди попрощалися із захисником. Провести мужнього сина України прийшли священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, друзі, найближчі та найрідніші люди.

“Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Наш Захисник Андрій показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості та відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні.”, – зазначають на сторінці громади

Пам’ять про Героя тепер назавжди закарбується у серцях людей, а його ім’я буде вписане в історію боротьби за вільну Україну.

Вічна пам’ять воїну!

Нагору