Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї створили Центр життєстійкості: де та що це?

73 Центри життєстійкості вже запрацювали по всій країні, один із них – в Коломиї. Це місце, куди місцеві мешканці можуть звернутися за безкоштовною психологічною допомогою та консультацією щодо різних соціальних питань.

Пише Інформатор, посилаючись на допис голови Івано-Франківської ОВА.

Загалом в Івано-Франківській області буде 16 Центрів життєстійкості. В цих просторах будуть допомагати відновлюватися після кризових ситуацій, долати стреси та консультувати по соціальних питаннях.

Наразі на Прикарпатті такі простори вже є в таких громадах: Богородчанській, Бурштинській, Івано-Франківській, Коломийській, Надвірнянській, Тисменицькій ТГ.

У Коломиї Центр життєстійкості знаходиться по вул. Гетьманська, 36 – у “Карітасі”.

На Коломийщині такий простір ще планують відкрити в Городенківській громаді, а на Прикарпатті – у Вигодській, Витвицькій, Долинській, Калуській, Кутській, Лисецькій, Рогатинській, Солотвинській та Яблунівській ТГ. Наразі оголошено конкурс серед надавачів послуг. Загалом цього року таких просторів в Україні буде понад 200.

Проєкт реалізується Міністерство соціальної політики України і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” першої леді країни.

Адреси Центрів можна знайти за посиланням.

Фото з мережі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору