Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дозвілля для малих коломиян: яким був День захисту дітей 1 червня | ФОТО, ВІДЕО

Коломия, новини коломиї, Прикарпаття, діти, заходи, інтерактив

До Дня захисту дітей  у Писанковій було надзвичайно багато пізнавального, розважального й цікавого. Біля Народного дому й у Містечку майстрів на малят чекали фотозони, ярмарок, локації для малювання, майстер-класи, ігри, перформанс, конкурси інші інтерактивні розваги.

Передає Інформатор.

Одразу помітно, що наші діти дуже скучили за таким дозвіллям. Малята радо знайомилися із роботою військовослужбовців, рятувальників, правоохоронців, тестували робототехніку, брали книгу у виїзній бібліотеці, захоплено роздивлялись бивні мамонта і стародавні списи, навіть вчилися самі робити стріли з гілок та кам’яних наконечників, брали участь у конкурсах, змаганнях, фотографувалися, малювали представників різних професій, танцювали і вибрали собі подарунки до свята.

Якою була програма цього дня читайте у статті Дитячий день: куди піти у Коломиї 1 червня

А розпочалося святкування з перформансу про права дитини за участі танцювальної студії “Еріданс”.

У Містечку майстрів (внутрішній дворик музею Гуцульщини та Покуття) можна було познайомитися із рядом професій, приміряти бронежилет та шолом, навчитись збирати та розбирати автомат і спробувати себе на скелелазній стінці. Організували такий пізнавальний інтерактив військові 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

На мистецькій локації хлопчики та дівчатка малювали, а матусі ловили ці цінні моменти у кадр.

Тим часом ведучі розважали малюків іграми, змаганнями, пересипаними музикою.

Ближче до обіду розпочалися розваги з аніматорами та ростовими ляльками.

По обіді зазодам завадив короткочасний дощ. Відтак довелось перенести бульбашкове шоу.

Та опісля дитячий інтерактив продовжився.

Фото

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору