Коломия До сайту

Чоловік відсидить 5 років за ґратами за крадіжку велосипеда в Коломиї

У Коломиї судили чоловіка, який вкрав ровер з-під магазину в центрі міста, маючи вже судимість. Суд виніс йому вирок, зважаючи на скоєння злочинів в умовах воєнного стану.

Повідомляє Інформатор.

Як розповідається у матеріалах справи, 2 лютого 2024 року близько 13:30 обвинувачений перебував на площі Відродження в місті Коломия, а саме біля магазину “Аврора”. Реалізовуючи свій злочинний намір, чоловік викрав велосипед марки «KETLLER» вартістю 2578 грн, який знаходився на тротуарі. Після цього він покинув місце злочину й розпорядився майном на власний розсуд.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково та пояснив, що взяв велосипед, який лежав на тротуарі, та привіз його до будинку нічного перебування, де проживав, та залишив під сходами. Повідомив чергового, що знайшов велосипед та що він належить йому, а якщо хтось за велосипедом прийде, то поверне його. Про знахідку в поліцію не повідомляв, оскільки не мав часу та йшов додому з пакетами, а також думав, що йому не повірять. Умислу на крадіжку у нього не було. Обвинувачений просив його суворо не карати.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 185 КК України, і призначити йому покарання у виді позбавлення волі на 5 років, а враховуючи не відбуде попереднє покарання, його відправили до в’язниці на 5 років і 6 місяців.

Варто зазначити, що чоловік був неодноразово судимий, останній раз 22 квітня 2021 року Коломийський суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років. Проте, він був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com