Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Погоня та постріли в повітря | Прикордонники затримали групу порушників серед яких і прикарпатець

На одному з контрольних постів прикордонники намагалися зупинити лековик для перевірки, та водій драв драпака.

Деталі розповідає Інформатор за даними Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Водій автомобіля, в якому перебували пасажири, не виконав вимогу правоохоронців про зупинку та продовжив рух на великій швидкості. Після цього прикордонники вирушили в погоню й переслідували машину, через деякий час їм вдалося заблокувати авто неподалік кордону.

Та водій з пасажирами вирішили не зупинятися й кинулися тікати вже на своїх двох.  Під час затримання порушників охоронцям кордону довелося здійснити кілька пострілів вгору. Тільки після цього ситуація була локалізована.

Як стало відомо, водій, місцевий мешканець, хотів перевезти чотирьох чоловіків через державний кордон. Нелегальні туристи, жителі Київської, Львівської та Івано-Франківської областей, заплатили за таку подорож від 6 до 8 тисяч євро.

Водія, який виступав в ролі провідника, затримано в порядку статті 208 КПК України. Стосовно решти затриманих складені протоколи за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору