Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї в останню дорогу провели загиблого воїна Романа Венгльовського

17 лютого 2023 року поблизу Білогорівка, Бахмутського району загинув вірний син своєї країни Роман Венгльовський, який боронив Україну з початку повномасштабного вторгнення. Сьогодні, 3 червня, Коломийська громада змогла віддати останню шану захиснику.

Інформатор розділяє тугу втрати рідних, близьких та побратимів Героя.

Роман Венгльовський народився 25 серпня 1975 року в селищі Хутір-Будилів. Воїн навчався у Чернівецькому залізничному училищі, працював за спеціальністю у рідному селищі, де познайомився з дружиною Олесею. Цікавився риболовлею та історією. Понад усе любив своїх донечок Настю та Оксану.

Військовослужбовець став на захист України 25 лютого 2022 року, проходив службу на посаді головного сержанта гірсько-штурмового взводу 8-ї ОГШБ 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Свій останній бій захисник прийняв 17 лютого 2023 року поблизу Білогорівка, Бахмутського району. Та лише тепер тіло воїна змогли повернути до рідного краю.

У Романа залишилася мати, дружина, дочки та онуки.

Вчора, 2 червня, траурна процесія прибула до памʼятника «Кожному поколінню – своя війна», де відбулося прощання з побратимами «едельвейсами». А вже в понеділок, 3 червня, скорботна хода містом провела захисника в останню путь.

Вічна пам’ять Захиснику!

Нагору