Коломия До сайту

У Яблунівському ліцеї випускники придбали дрон для захисників

31 травня для більшості одинадцятикласників України пролунав останній дзвінок. У Яблунівському ліцеї імені Івана Франка випускники вирішили на честь закінчення школи зробити особливий подарунок для наших захисників.

Як це було – розповідає Інформатор.

На початку урочистої лінійки класний керівник запросила своїх учнів. Для кожного з них вона підготувала характеристику. Одинадцятикласники виходили під оплески своїх друзів. Потім традиційно підняли прапор України та заспівали гімн.

Далі слово взяли першокласники, які від щирого серця привітали випускників з таким важливим днем у їхньому житті. Потім вони презентували їм маленькі подарунки. Авжеж, випускників привітали настоятель парафії Співстраждання Різдва Богородиці, директор школи, перша вчителька. 

Трохи згодом учням 9 класу надали право вшанувати покладанням квітів до меморіальних дощок памʼять загиблих героїв, котрі навчалися у школі.

Потім слово взяли випускники. Вони подякували всім, хто був з ними поруч 11 років шкільного життя. Але найважливіше – подарували дрон для наших захисників. Випускники зауважили, що хочуть, аби таку ініціативу переймали й інші випускники.

А далі вальс… А потім останній дзвінок… І ось ще вчора такі маленькі першокласники, а нині гідні випускники ліцею вже прямують у доросле життя.

Дивіться відео та фоторепортаж нижче:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com