Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Алкогольний рекорд: на Прикарпатті спіймали водія, в крові якого була смертельна доза алкоголю

Алкогольний рекорд: на Прикарпатті спіймали водія, в крові якого була смертельна доза алкоголю

Зупинити водія-порушника патрульним вдалося не одразу. Спершу він намагався втекти від поліцейський, але в результаті потрапив в ДТП. Горе-водій пройшов алкотест і з’ясувалося, що вміст алкоголю в його крові перевищував норму в 22 рази.

Деталі розповідає Інформатор за матеріалу Патрульної поліції Івано-Франківської області.

Автомобіль Nissan, водій якого не дотримувався ПДР, поліцейські помітили на вулиці Декабристів в Івано-Франківську. Для зупинки авто патрульні увімкнули проблискові маячки та подали керманичу звуковий сигнал. Водій проігнорував законну вимогу патрульних, почав набирати швидкості, щоб втекти. Втім, він в’їхав в електроопору.

За кермом легковика був 36-річний водій. Під час спілкування з водієм патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти перевірку на стан сп’яніння і “Драгер” показав 4.38 проміле алкоголю в організмі.

Згідно таблиці, більше 3,0 проміле алкоголю в крові вважається алкогольним отруєнням або критичним станом. А така доза випитого, як у даного водія, може бути смертельною.

Інспектори склали на кермувальника адмінматеріали за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння), за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу) та за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору